Speranţă pentru cei în vârstă

Pentru mulţi, bătrânii ajung o povară. Este uşor să uiţi de ei abandonându-i într-un cămin şi considerând că ţi-ai făcut datoria. Cum va fi însă când tu, la rându-ţi, vei fi de vârsta lor?

  • Beneficiari: 100 de persoane aflate în Căminul de bătrâni din Craiova. Sunt vizitate câte 20 de persoane zilnic, prin rotaţie.
  •  Localizare: Căminul de bătrâni, Craiova
  • Perioada de desfăşurare: 1998-prezent
  • Țelul proiectului: Țelul principal al acestui proiect este vestirea Evangheliei persoanelor în vârstă din Căminul de bătrâni din Craiova. Acesta este un proiect permanent, nu periodic, adică bătrânii sunt vizitați zilnic și primesc, pe lângă medicamente, alimente, literatură creștină și alte lucruri necesare, și un cuvânt bun, o încurajare, un motiv de rugăciune pentru ceilalți, un model de iertare pentru toți cei care le-au greșit. Bătrânii sunt de multe ori împietriți din cauza lipsei de dragoste din viața lor și trebuie să învețe să își corecteze comportamentul greșit și să ierte. Echipa noastră organizează excursii, plimbări prin parcurile din oraș și alte activități care le arată bătrânilor că nu sunt uitați și că se pot bucura în continuare de viața de dincolo de cei patru pereți pe care îi văd zilnic.