Mâncare pe roţi

În Craiova, ca în toate localităţile din ţară, există oameni care cu greu îşi pot câştiga existenţa. În plus, mulţi se deplasează cu dificultate, fie din cauza vârstei, fie din cauza unei afecţiuni. Dorinţa noastră este ca aceste persoane să nu fie uitate şi să nu se simtă izolate în locuinţa lor.

Localizare  Perioada de desfăşurare          

Craiova şi împrejurimi               ​1998-prezent       


 Beneficiari

34 de familii din Craiova, 55 de familii din judeţul Dolj. Persoanele care beneficiază de acest progam sunt selectate în urma anchetelor sociale efectuate de echipa noastră şi în limita bugetului disponibil pentru acest proiect.

 Ţelul proiectului                                

Proiectul îsi propune să ofere sprijin și asistență persoanelor care nu se pot deplasa să ridice mâncarea și pâinea oferită la sediul fundației. Aceste persoane sunt vizitate la domiciliu și primesc pâine proaspătă și mâncare caldă gătită în cantina proprie.

 

Echipa                                

Echipa implicată în proiect îi ajută pe beneficiari și la curățenie, la reparațiile necesare în casă, îi ajută să meargă la medic, îi duce în excursii în afara orașului sau în plimbări în oraș. Pe lângă acest ajutor, cel mai important aspect al acestei lucrări rămâne vestirea Cuvântului lui Dumnezeu.

 Socializare                                

Echipa nu doar le livrează hrana cea atât de necesară, ci și socializează cu aceștia, purtând diverse discuții, cântând împreună cu ei cântări de laudă la adresa lui Dumnezeu, rugându-se cu ei și pentru ei și oferindu-le consiliere. Fundația oferă și mobilier, medicamente, haine și alte lucruri, în funcție de necesități.


Echipa noastră


Onea Beniamin

Asistent social  

Onea Stelian

Asistent social

Onea Mariana

Asistent social

Mirauta Marin

Asistent social

Vizitiu Daniel

Activități social-religioase

Lazăr Marc-Andrei

Lucrător social